Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde muz görmek

Rüyada evinde muz görmek

Rüyada evinde muz görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, düşmanlarının güçleneceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada evinde muz gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada evinde muz görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden muz almak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada muz alıp yemek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada muzlu puding yemek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada portakal ve muz görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kötüyse düzeleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz salkımı görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet eder.

Rüyada bozulmuş muz görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazardan muz almak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments