Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yerlerini yıkamak

Rüyada evin yerlerini yıkamak

Rüyada evin yerlerini yıkamak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada evin yerlerini yıkamak gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Rüyada evin yerlerini yıkamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer yıkamak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, gönlünün ferahlayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada suyla bir yeri yıkamak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulur.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerleri yıkamak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada mahrem yerini yıkamak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu yeri yıkamak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla bir yeri yıkamak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments