Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tuvalet taşı görmek

Rüyada yeni tuvalet taşı görmek

Rüyada yeni tuvalet taşı görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yeni tuvalet taşı gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Rüyada yeni tuvalet taşı görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni tuvalet görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet taşması görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet eder.

Rüyada evin tuvaletinin taştığını görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet taşının kırıldığını görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek yaraların merheminin bulunulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletlerin taştığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada taşan tuvaleti temizlemek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments