Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet taşı görmek

Rüyada tuvalet taşı görmek

Rüyada tuvalet taşı görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet taşı gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Rüyada tuvalet taştığını görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada taş tuvalet görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada tuvaletin taşması görmek neşeleneceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz tuvalet taşı görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tuvalet taşı görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaleti taşmış görmek ekmeksiz kalacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet taşmasını görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, sorunlarını aşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments