Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin perdelerini kapatmak

Rüyada evin perdelerini kapatmak

Rüyada evin perdelerini kapatmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, zor bir durumda kalacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin perdelerini kapatmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Rüyada evin perdelerini kapatmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde kapatmak belalara denk gelmeyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada perdeyi kapatmak düşmanlarının güçleneceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Rüyada perdeleri kapatmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, olumsuz haberler alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Rüyada perde kapatmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bereketinin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada tül perde kapatmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret eder.

Rüyada evine perde asmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin perdesini görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments