Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde kapatmak

Rüyada perde kapatmak

Rüyada perde kapatmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendisine uğur getireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok başarılı olunacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulur.

Rüyada perde kapatmak gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Rüyada perdeleri kapatmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin perdelerini kapatmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada perdeyi kapatmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada perde kapatmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet eder.

Rüyada tül perde kapatmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz perde kapatmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz perde asmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada perde takmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, patron koltuğunda oturacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments