Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin önünde havuz görmek

Rüyada evinin önünde havuz görmek

Rüyada evinin önünde havuz görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada evinin önünde havuz gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Rüyada evin önünde havuz görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin önünde havuz görmek kendisine gelemeyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada evin önünde çamur görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin önünde kamyon görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada evin önünü sulamak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada evin önünde gül görmek rahatlayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada evin önünde çukur görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde deve görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments