Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin önünde göl görmek

Rüyada evinin önünde göl görmek

Rüyada evinin önünde göl görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, gözünün yaşını sileceğine, başarısının düşeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada evinin önünde göl gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada evin önünde göl görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin kapanacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evinin önünde göl görmek hırsızlık yapacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde göl görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin önünde su görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada evin önünde kar görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Rüyada evinin önünde mezar görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evin önünde yılan görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin önünde toprak görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments