Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde yeşillik görmek

Rüyada evin önünde yeşillik görmek

Rüyada evin önünde yeşillik görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, gülüp eğleneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye inanılır.

Rüyada evin önünde yeşillik gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Rüyada evin önünde yeşillik görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde fare görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yeni kişilerle tanışacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada evinin önünü yıkamak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin önünde kalabalık görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin önünde beyaz araba görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada evin önünde çok ayakkabı görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin önünü sulamak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments