Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde bahçe görmek

Rüyada evin önünde bahçe görmek

Rüyada evin önünde bahçe görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, isabetli adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada evin önünde bahçe gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Rüyada evin önünde bahçe görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin önünde göl görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Rüyada evin önünde ayakkabılar görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada evin önünde bir sürü ayakkabı görmek her zaman haklının yanında olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına inanılır.

Rüyada evin önünde polis görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünü görmek mutsuz ve üzgün olacağına, malının ve parasının da artacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde yılan görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada evin önünü süpürmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments