Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısında köpek görmek

Rüyada evin kapısında köpek görmek

Rüyada evin kapısında köpek görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısında köpek gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada evin kapısında köpek görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada kapıya köpek bağlamak kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kapının önünde köpek görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Rüyada kapıda kurt köpeği görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, düşmanından kurtulmaya, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünde köpek görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Rüyada kapıda köpek görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada evin iki kapısı olduğunu görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulur.

Rüyada evinin kapısını kırık görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments