Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin iki kapısı olduğunu görmek

Rüyada evin iki kapısı olduğunu görmek

Rüyada evin iki kapısı olduğunu görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada evin iki kapısı olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Rüyada evinin kapısının çalındığını görmek mal ve rızkın çoğalmasına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada evinin kapısını açmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının kırıldığını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Rüyada evin kapısını beyaz görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada bir evin kapısını açmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını görmek güzel işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments