Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısında ayakkabı görmek

Rüyada evin kapısında ayakkabı görmek

Rüyada evin kapısında ayakkabı görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, zor günler geçireceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapısında ayakkabı gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada evin kapısında ayakkabı görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek işlerinde verimin artacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünde birçok ayakkabı görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işarettir.

Rüyada kapı önünde çok ayakkabı görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıda çok ayakkabı görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kapıda erkek ayakkabısı görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına inanılır.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya ayakkabı koymak ele geçen fırsatların heba edileceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments