Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kara sinek görmek

Rüyada evin içinde kara sinek görmek

Rüyada evin içinde kara sinek görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, ruhen güzelleşeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, başına türlü belalar geleceğine işarettir.

Rüyada evin içinde kara sinek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada evin içinde kara sinek görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, zorluklarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada evin içinde sinek görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kara sinek görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kara sinek görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada kara sinek yakalamak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kara sinek görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, şansının kötüye gideceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments