Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde çok yılan görmek

Rüyada evin içinde çok yılan görmek

Rüyada evin içinde çok yılan görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, zor bir durumda kalacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada evin içinde çok yılan gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada evinin içinde yılan görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde yılan görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde yeşil yılan görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, başarının garantileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde sarı yılan görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde kırmızı yılan görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, ayrılanların birleşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde büyük yılan görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments