Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun içinde görmek

Rüyada havuzun içinde görmek

Rüyada havuzun içinde görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hayattan yana keyif bulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada havuzun içinde gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Rüyada havuz içinde öpüşmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odanın içinde havuz görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada havuz içinde olmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada geminin içinde havuz görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuz içinde yüzmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada havuz içinde olduğunu görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına alamet eder.

Rüyada havuz içinde balık görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada havuzun içinde yılan görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments