Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde deprem görmek

Rüyada ev içinde deprem görmek

Rüyada ev içinde deprem görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sonunda mutlu olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev içinde deprem gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada ev içinde deprem görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde deprem görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük bir acı duyacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde deprem olduğunu görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada depremin içinde olmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde depreme yakalanmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan evler görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Rüyada deprem evlerin yıkıldığını görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada depremde evlerin yıkıldığını görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments