Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde asma görmek

Rüyada evin içinde asma görmek

Rüyada evin içinde asma görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, istediği herşeye sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulur.

Rüyada evin içinde asma gördüyseniz:

  • Sırlar, yanılsamalar veya yalanlar maddi veya özel yaşamınızla ilgili kayıplara neden olabilir.

Rüyada evin içinde asma görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde asma ağacı görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde su görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir evin içinde olmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde baykuş görmek duaların kabul göreceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada evin içinde hindi görmek sabrını zorlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde muhabbet kuşu görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments