Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarını yıkamak

Rüyada evin duvarını yıkamak

Rüyada evin duvarını yıkamak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarını yıkamak gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Rüyada evin duvarını yıkamak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarını yıkamak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada duvar yıkadığını görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada duvarı yıkamak kötü günler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarları yıkamak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kısmetinin hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla duvar yıkamak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada duvar yıkamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek sonunda maddi zarara gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments