Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarında yılan görmek

Rüyada evin duvarında yılan görmek

Rüyada evin duvarında yılan görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kendisini ailesine vereceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada evin duvarında yılan gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada evin duvarında yılan görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalettir.

Rüyada evin duvarında karınca görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada evin duvarını yıkık görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarlarını yıkamak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada evin içinde duvar örmek işinde çok ilerleyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada evin duvarını siyah görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments