Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarını siyah görmek

Rüyada evin duvarını siyah görmek

Rüyada evin duvarını siyah görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, işlerin yavaşlayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada evin duvarını siyah gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada evin duvarını siyah görmek rahata kavuşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah duvar görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada duvarda siyah böcek görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarları siyah görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarı siyah görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarın siyah olduğunu görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını kirli görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments