Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi satmaya çalışmak

Rüyada evi satmaya çalışmak

Rüyada evi satmaya çalışmak çok hayırlı işlere imza atacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evi satmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada eve gitmeye çalışmak mutluluğunun katlanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada evi yakmaya çalışmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, büyük düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eve girmeye çalışmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dağınık evi toplamaya çalışmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, en yüksek makamlara oturacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada evden kaçmaya çalışmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evi satmaya çalışmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada ev taşımaya çalışmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments