Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve gitmeye çalışmak

Rüyada eve gitmeye çalışmak

Rüyada eve gitmeye çalışmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada eve gitmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Rüyada evi yakmaya çalışmak elinde avucunda olanı yitireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada evi yıkmaya çalışmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağınık evi toplamaya çalışmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, hayır işleri yapacağına delalet eder.

Rüyada eve girmeye çalışmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evden kaçmaya çalışmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evi satmaya çalışmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments