Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su dolmak

Rüyada eve su dolmak

Rüyada eve su dolmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, durgun giden işlerin açılacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada eve su dolmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Rüyada eve su dolduğunu görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve su dolmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küveti su doldurmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kovaya su doldurmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada bardaklara su doldurmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, birikim yapılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çuvala su doldurmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada havuzu suyla doldurmak açların doyacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, gamsız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada damacanaya su doldurmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments