Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden eşya çalınması görmek

Rüyada evden eşya çalınması görmek

Rüyada evden eşya çalınması görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada evden eşya çalınması gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Rüyada evden eşya çalınması görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evden eşya çalındığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının çalındığını görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine tabir olunur.

Rüyada eşyaları çalınmak ölümcül hastalıklara işaret, rızkının çoğalacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet eder.

Rüyada evinden eşya çalındığını görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada eşyamın çalındığını görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evindeki eşyaların çalındığını görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşyası çalınmak üzgün ve karamsar olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments