Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyamın çalındığını görmek

Rüyada eşyamın çalındığını görmek

Rüyada eşyamın çalındığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret eder.

Rüyada eşyamın çalındığını gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada çalınan eşyayı görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada çalınan eşyayı bulmak bereketin ve verimin geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada eşyaları çalınmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada eşya çalınması görmek maddi durumun düzeltileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden eşya çalınması görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işlerin aksamayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada değerli bir eşyanın çalındığını görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşyalarının çalındığını görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna işaret eder.

Rüyada evindeki eşyaların çalındığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments