Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yeşil ağaç görmek

Rüyada evde yeşil ağaç görmek

Rüyada evde yeşil ağaç görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada evde yeşil ağaç gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Rüyada evde yeşil ağaç görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparıp yemek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik yemek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek çözümsüz sorunları olmayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçlık yeşillik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ağaçlı yol görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments