Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde rutubet görmek

Rüyada evde rutubet görmek

Rüyada evde rutubet görmek her zaman çok üzgün olacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde rutubet gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada evi rutubetli görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde rutubet görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, üzüntülerin daha da artacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalettir.

Rüyada rutubetli ev görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada tavanda rutubet görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada rutubet nem görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada rutubet kokusu duymak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada rutubetli duvar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments