Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun nikahını görmek

Rüyada oğlunun nikahını görmek

Rüyada oğlunun nikahını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun nikahını gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyleri göz ardı etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada oğlunun nikahlandığını görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun nikahını görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada nikah davetiyesi görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle nikahlanmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet eder.

Rüyada nikaha davet edilmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalettir.

Rüyada nikah masasında ağlamak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada nikahı bozmak büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hasretlerin biteceğine işarettir.

Rüyada nikah masasından kaçmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments