Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde namaz kıldığını görmek

Rüyada evde namaz kıldığını görmek

Rüyada evde namaz kıldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çok rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada evde namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada evde namaz kıldığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada evde cuma namazı kılmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evvabin namazı kılmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde namaz kılmak her zaman evlatlarına destek olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başka evde namaz kılmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde cemaatle namaz kılmak onunla bir ömür mutlu olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evde namaz kılmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada cübbeyle namaz kılmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments