Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evvabin namazı kılmak

Rüyada evvabin namazı kılmak

Rüyada evvabin namazı kılmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, korkularının üzerine gideceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evvabin namazı kılmak gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada başka evde namaz kılmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde cuma namazı kılmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada evde namaz kıldığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Rüyada evde namaz kılmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde cemaatle namaz kılmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işaret eder.

Rüyada evvabin namazı kılmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet eder.

Rüyada bir evde namaz kılmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bayanla namaz kılmak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments