Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedinin dolaştığını görmek

Rüyada evde kedinin dolaştığını görmek

Rüyada evde kedinin dolaştığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, ev taşımaya inanılır.

Rüyada evde kedinin dolaştığını gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Rüyada evde dolaşan kedi görmek canının ve malının garantide olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet eder.

Rüyada evde kedinin dolaştığını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi doyurmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolaşan kedi görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi doyurmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalettir.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada aç kediyi doyurmak endişelerin ve korkuların geçeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aç kedi doyurmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments