Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucakta hasta taşımak

Rüyada kucakta hasta taşımak

Rüyada kucakta hasta taşımak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada kucakta hasta taşımak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Rüyada kucakta hasta taşımak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kucakta birini taşımak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine inanılır.

Rüyada kucakta taşımak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kucakta taşımak maneviyatının çökeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalet eder.

Rüyada babayı kucakta taşımak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi kucakta taşımak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada kucakta insan taşımak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir kızı kucakta taşımak tartışmalı bir işe girileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments