Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kaka görmek

Rüyada evde kaka görmek

Rüyada evde kaka görmek nimetin ve kazancın artacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kaka gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Rüyada evde kaka yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada eve kaka yapmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kaka görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine kaka yapmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada kaka koklamak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kakanı temizlemek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Rüyada kakasını yapamamak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments