Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi korkutmak

Rüyada anneyi korkutmak

Rüyada anneyi korkutmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada anneyi korkutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Rüyada korkup anneye sarılmak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi korkutmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkuyla bağırmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işaret eder.

Rüyada şeytandan korkup dua okumak farklı kişilerle tanışacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına inanılır.

Rüyada yılanla korkutulmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada korkudan ezan okumak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet eder.

Rüyada korkudan dua etmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments