Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup anneye sarılmak

Rüyada korkup anneye sarılmak

Rüyada korkup anneye sarılmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada korkup anneye sarılmak gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada korkup anneye sarılmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkudan sarılmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkup sarılmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, zararının büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup birine sarılmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalettir.

Rüyada korkudan birine sarılmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada anneyi korkutmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada vefat etmiş anneye sarılmak bazen de rahat geçeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada annemle sarılmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments