Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde fareler görmek

Rüyada evde fareler görmek

Rüyada evde fareler görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, geçiminin yerinde olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fareler gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada evden fare kovalamak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada evden fare çıktığını görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare pisliği görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada evden fare çıkarmak ayıplanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine inanılır.

Rüyada evde fare ölüsü görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde siyah fare görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada evde fare ve kedi görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, galibiyet kazanacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada evde büyük fare görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments