Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde fare olduğunu görmek

Rüyada evde fare olduğunu görmek

Rüyada evde fare olduğunu görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, hayallerinin gerçek olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada evde fare olduğunu gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Rüyada bir evde fare görmek kendinden emin adımlar atacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada evde fareler görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Rüyada farenin evden çıktığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde fare pisliği görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada evde fare ölüsü görmek ekmeğinin verimli olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Rüyada evde fare ve kedi görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare öldürmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evde gezen fare görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments