Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evde fare görmek

Rüyada bir evde fare görmek

Rüyada bir evde fare görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, şeref ve rütbeye, ailesini hem gururlandıracağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bir evde fare gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Rüyada eve fare girmek dinde olgunlaşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işarettir.

Rüyada evde fare deliği görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeni evde fare görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada fareyi evden dışarı atmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada farenin eve girdiğini görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, doğru yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada eve giren fareyi öldürmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments