Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde abdest almak

Rüyada evde abdest almak

Rüyada evde abdest almak gelirini de büyük oranda arttıracağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sorunların günden güne azalacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evde abdest almak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada evde abdest almak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Rüyada eve büyük abdest yapmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iyi habere, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada evde büyük abdest görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest almayı unutmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına yorulur.

Rüyada abdest almak kuran okumak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdestli olduğunu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest ellemek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, nimet ve berekete ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments