Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil hayvanını görmek

Rüyada evcil hayvanını görmek

Rüyada evcil hayvanını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada evcil hayvanını gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Rüyada evcil hayvanının öldüğünü görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada evcil hayvan görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işarettir.

Rüyada evcil hayvan beslemek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada hayvan evcilleştirmek sorunların teker teker aşılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil hayvan almak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hata yapılacağına yorulur.

Rüyada evcil hayvanını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada evcil hayvanlar görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı evcilleştirmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments