Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil köpek almak

Rüyada evcil köpek almak

Rüyada evcil köpek almak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada evcil köpek almak gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Rüyada evcil köpek almak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evcil köpekler görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz evcil köpek görmek iyi geçiminin de bozulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada evcil köpek görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada evcil köpek sevmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına alamet eder.

Rüyada evcil yavru köpek görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil beyaz fare görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada evcil aslan görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments