Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil hayvan almak

Rüyada evcil hayvan almak

Rüyada evcil hayvan almak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, garanti olacak makama oturacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evcil hayvan almak gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Rüyada evcil hayvanını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, dileklerinin yerine geleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada evcil hayvanının öldüğünü görmek sürekli ağlamaklı olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada evcil hayvanlar görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada evcil hayvan görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, isteklerin yerine geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evcil hayvan beslemek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan evcilleştirmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, itibar kazanacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada evcil hayvan almak mallarını ve makamını garantileyeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada evcil kaz görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yeni hobiler edinileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments