Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yıkılırken kaçmak

Rüyada ev yıkılırken kaçmak

Rüyada ev yıkılırken kaçmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ev yıkılırken kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri geliştirmeye odaklanmalısınız.

Rüyada yıkılan evden kaçmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, huzurlu, mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ev yıkılırken kaçmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev yıkılırken görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Rüyada başka evlerin yıkıldığını görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde evlerin yıkıldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine yorulur.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek hoş muhabbette olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hedeflerini tutturamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlerin yıkılması görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hülya

Merhaba ben rüyamda babam annem ve yakınn camanda ölen ablala hacca gidiyorduk yorum larmısınız

Berkay

Selam ben rüyamda evimiz yıkılıyor ve annemle kurtuluyoruz ama ev sahibi göçük altında kalıyor