Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yıkılırken görmek

Rüyada ev yıkılırken görmek

Rüyada ev yıkılırken görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, aylık gelirinin artacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev yıkılırken gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Rüyada depremden evlerin yıkıldığını görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalettir.

Rüyada ev yıkıldığını görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada deprem evlerin yıkıldığını görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan evden çıkmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yıkılmış evler görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına inanılır.

Rüyada ev yıkılması görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ev üstüne yıkılmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkılacak ev görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments