Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış sönmüş ev görmek

Rüyada yanmış sönmüş ev görmek

Rüyada yanmış sönmüş ev görmek insanlara iyilik yapmaya, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hasta ve üzgün olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada yanmış sönmüş ev gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada yanmış ev görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına işarettir.

Rüyada ev yanması görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada yanmış bir ev görmek hayırlı kapılar açılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada yanmış sönmüş ev görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada yan yatmış ev görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yan yana ev görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada perde yanması görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yan yatmak kurtuluşu bulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Naciye

Rüyamda yüksek bir evden aşağıya elektirikli asansör ile eşya indirirken elektirik saatinde yangın başlıyor ama ben napıcamı bilemiyorum sonra ordan değerli eşyaları alıp kaçıyoruz sonra o ev tamamen yanmış sönmüş artık ordan geriye birşey kalmamış gibi içinde gezinirken yan tarafta ama bu sefer yerde ve büyük bir evde gezinirken biranda ev yeni bir ev oluyor ve çok büyük ve çok ihtişamlı bir ev oluyor her eşyası var çok güzel ben çok mutlu oluyorum vee uyandım