Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev almak istemek

Rüyada yeni ev almak istemek

Rüyada yeni ev almak istemek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev almak istemek gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yeni ev almak istemek kaybettiği şeyi bulmasına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet eder.

Rüyada ev istemek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev satın almak istemek yaşamının belli bir düzene oturacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalet eder.

Rüyada ev almak istediğini görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada ev yapmak istemek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işaret eder.

Rüyada ölüden ev istemek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ev almak istemek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev almayı istemek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments