Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyası değiştirmek

Rüyada ev eşyası değiştirmek

Rüyada ev eşyası değiştirmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, planlı ve programlı davranacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyası değiştirmek gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Rüyada evde eşya değiştirmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada ev eşyalarının yerlerini değiştirmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev eşyasını değiştirmek ekmeksiz kalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada evde eşyaların yerini değiştirmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları değiştirmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments