Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyasını değiştirmek

Rüyada ev eşyasını değiştirmek

Rüyada ev eşyasını değiştirmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, insanların güvenini kazanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kalp kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyasını değiştirmek gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada ev eşyalarının yerini değiştirmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada evde eşyaların yerini değiştirmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ev eşyalarını değiştirmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde eşya değiştirmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada evdeki eşyaları değiştirmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyası değiştirmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının yerlerini değiştirmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments