Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev ve eşya görmek

Rüyada ev ve eşya görmek

Rüyada ev ve eşya görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, huzurlu bir hayata adım atacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada ev ve eşya gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Rüyada eşyalı eve taşınmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada güzel ev eşyası görmek borçlanılacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyası yüklü kamyon görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ev eşyalarının çalındığını görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada ev eşyası atmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşya toplamak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını satmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments